Ποίοι Είμαστε

Σταθερή Σχέση Συνεργασίας

Πιστεύουμε στην βαρύτητα που έχει η ειλικρινής και σωστή συνεργασία και έτσι αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μας, ως ένα συνεργάτη. Τα θεμέλια αυτής της σχέσης απελευθερώνουν το δυναμικό κάθε έργου ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό για τις ανάγκες σας.

Ένα Μικρό Ιστορικό

example imageΗ Webstart ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2001 ως μία προσπάθεια νέων ανθρώπων να ενώσουν τις δυνάμεις, το πάθος και το μεράκι τους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών διαδικτύου.

Είμαστε μία ευέλικτη εταιρεία και καλύπτουμε ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών ηλεκτρονικής και έντυπης επικοινωνίας, είτε με δικά μας μέσα, είτε μέσω συνεργατών με τους οποίους μοιραζόμαστε παρόμοια φιλοσοφία.

Από το ξεκίνημα της πορείας μας μέχρι και σήμερα, συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε νέες δυνατότητες και υπηρεσίες ώστε να εμπλουτίζουμε το “οπλοστάσιο” μας και να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας.

Η Μεθοδολογία μας

Το σημαντικότερο κομμάτι ενός έργου είναι η άρτια προετοιμασία και εκτέλεση των κατά μέρους αναγκαίων εργασιών σε απλά και συνδεδεμένα μεταξύ τους βήματα, ώστε να υπάρχουν οι βάσεις να χαρακτηριστεί το έργο επιτυχές και να μείνει κάθε πλευρά ευχαριστημένη.

Η μεθοδολογία με την οποία φέρνουμε εις πέρας κάθε έργο είναι σαν μία καλοδουλεμένη συνταγή με σωστά διαλεγμένα υλικά και συνδυάζει τον μικρότερο δυνατό κύκλο έργου με τον επαγγελματισμό και την εξασφάλιση ενός ποιοτικού αποτελέσματος. Κάθε έργο είναι μοναδικό, όμως αυτά είναι τα “πατήματα” που ακολουθεί:


Ανάλυση αναγκών / Στόχων

Κάθε έργο ξεκινάει από εδώ! Οι πραγματικές του βάσεις είναι η ανάλυση αναγκών και η θέσπιση στόχων που πρέπει να εκπληρώσει το έργο. Οι πρώτες συζητήσεις με τον πελάτη ορίζουν την κατεύθυνση του έργου. Εσείς είστε ο ειδικός στον τομέα της επιχείρησης σας και η γνώμη σας αυτή που μετράει περισσότερο. Εμείς, προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας σε συμβουλευτικό ρόλο ώστε να μεταμορφωθεί το όραμα σας σε κάτι “χειροπιαστό”.


Προετοιμασία

Έχοντας λάβει πλέον τις απαραίτητες πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες από εσάς, μπορούμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία πρωτοτύπων και την παρουσίαση ολοκληρωμένων προτάσεων για τα επιμέρους κομμάτια του έργου. Σε αυτό το σημείο έχει ήδη γίνει μία έρευνα αγοράς και ανάλυση όλων των πληροφοριών που έχουν ληφθεί, ώστε να καταρτιστούν ενέργειες που να μπορούν να υλοποιηθούν, βασισμένες στις προτάσεις και τις ιδέες σας.


Ανάπτυξη έργου

Έπειτα από πολλούς γύρους διαβουλεύσεων και ανταλλαγής ιδεών, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην πραγματική υλοποίηση. Ανάλογα το έργο, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μετατροπή του εικαστικού σε κώδικα και προσαρμογή του σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή ανάπτυξη της εφαρμογής η οποία θα υποστηρίξει το έργο και θα το απογειώσει. Σε κάθε περίπτωση, σε αυτό το βήμα λαμβάνονται υπόψιν οι αναλύσεις που έγιναν κατά την προετοιμασία, ώστε πέραν του οπτικού αποτελέσματος το οποίο ικανοποιεί εμάς και εσάς, να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και προσαρμογές με γνώμονα την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών ( User Experience ) και την προσβασιμότητα του έργου ( Usability ).


Παράδοση έργου / Διαχείριση / Συντήρηση

Είμαστε έτοιμοι ώστε το έργο να “βγει στον αέρα”. Δεν σημαίνει όμως ότι τελειώσαμε, ακριβώς το αντίθετο! Σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντική η παρακολούθηση του έργου και το πως οι πραγματικοί χρήστες συμπεριφέρονται κατά την πλοήγηση τους. Ανάλυση και παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων, βελτιστοποίηση κομματιών που υστερούν ή/και προσθήκη νέων δυνατοτήτων είναι στο πρόγραμμα, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία του έργου και της επιχείρησης σας. Στόχος μας είναι η επίτευξη μιας εποικοδομητικής σχέσης με μεγάλη διάρκεια που θα ωφελήσει και τα δύο μέρη.

Μερικοί από τους πελάτες μας

Κάθε μας πελάτης είναι και συνεργάτης μας!