Κατασκευή Ιστοσελίδας σε HTML

Προβάλετε την εταιρεία σας οικονομικά με μια στατική ιστοσελίδα!

  • Φιλοξενία ιστοσελίδας 500MB Πακέτο LITE
  • Κατοχύρωση domain name .gr
  • Επιλογή από 3 διαφορετικά εικαστικά
  • Κατασκευή έως 12 σελίδων
  • Search Engine Optimization on site
  • Χαμηλό κόστος - από 400€
  • Εγγυημένη σωστή πρόσβαση από όλες τις συσκευές
  • Χαμηλό κόστος ανανέωσης από 90€ / έτος
Ζητήστε προσφορά
Κατασκευή ιστοσελίδας σε html
κατασκευή στατικής ιστοσελίδας HTML
Κατασκευή ιστοσελίδας σε HTML με μικρό κόστος

Είναι ο πιο απλός τρόπος προβολής σας στο διαδίκτυο, το μόνο αρνητικό είναι πως οποιαδήποτε ανανέωση χρειαστεί να γίνει στο περιεχόμενο, θα πραγματοποιηθεί από εμάς με επιπλέον χρέωση.

Επικοινωνήστε σήμερα και θα ξεκινήσουμε άμεσα!

Συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να πάρουμε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση σας. Έχοντας αυτά τα στοιχεία, θα πραγματοποιήσουμε, χωρίς κάποια χρέωση, μελέτη του ανταγωνισμού σας. Αμέσως μετά θα κανονίσουμε ένα ραντεβού από κοντά, ώστε να συζητήσουμε τις αρχικές μας προτάσεις και να παραλάβουμε από εσάς το λογότυπο σας, τυχόν περιεχόμενο που είναι έτοιμο και διαφημιστικά σας έντυπα.

Γρήγορη δημιουργία ιστοσελίδας

Θα προσαρμόσουμε το λογότυπο σας και το βασικό περιεχόμενο σε 3 διαφορετικές προτάσεις, προσαρμοσμένες χρωματικά στα χρώματα της εταιρείας σας και θα δείτε μια μορφή από το πως θα μπορεί να δείχνει η ιστοσελίδα σας. Αφού επιλέξετε το εικαστικό, θα παραλάβουμε όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και θα κατασκευάσουμε όλους τους τομείς που την απαρτίζουν.

Έλεγχος & Παρακολούθηση

Πριν την ανάρτηση της νέας σας ιστοσελίδας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ελέγξουμε όλο το περιεχόμενο πριν ανέβει οριστικά. Παράλληλα θα εγκαταστήσουμε το σύστημα παρακολούθησης επισκέψεων της Google, Analytics, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα των επισκέπτών της ιστοσελίδας.

Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες

Σας παρέχουμε χωρίς καμία χρέωση ετήσια ανάλυση των επισκέψεων σας και προτείνουμε τρόπους προβολής για την επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει.

Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα σχεδίασης στατικής ιστοσελίδας που αποτελείται από 7 σελίδες

Ζητήστε Προσφορά σήμερα!

Καλέστε μας: +30.210.2220251 Email: admin@webstart.gr