Κατασκευή Flashbook

Μετατρέψτε σήμερα τον έντυπο σας κατάλογο σε Flashbook με χαμηλό κόστος.

  • Mεγέθυνση, αναζήτηση, bookmarks, περιεχόμενα και πολλές δυνατότητες!
  • Εγγενής υποστήριξη από smartphones και tablets, iOs ή Android.
  • Το περιεχόμενο είναι άμεσα προσβάσιμο και από τις μηχανές αναζήτησης.
  • Ολο το περιεχόμενο είναι έτοιμο να "μοιραστει" στο Facebook και το Twitter.

Με κόστος από 100€


Δείγμα Υλοποίησης

Flashbook kotsovos

example image

Mobile device support

Οι σύγχρονες μέθοδοι επικοινωνίας έχουν αυξήσει την mobile επιχειρηματικότητα. Σαν συνέπεια, για να προσφέρετε στους πελάτες και τους συνεργάτες σας, ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα θα πρέπει να ακολουθήσετε το σύγχρονο ρεύμα. Όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν το περιεχόμενο, σε ολόκληρο τον κόσμο και σε οποιαδήποτε συσκευή, από προσωπικούς υπολογιστές, smartphones και tablets.

example image

Για όλες τις συσκευές

Με το Flash book ο επισκέπτης θα έχει πρόσβαση από παντού εύκολα και γρήγορα. Η μετατροπή των εντύπων σας σε μοντέρνες online εκδόσεις δεν ηταν ποτέ πιο εύκολη. Οι Κατάλογοι, διαφημιστικά έντυπα, περιοδικά (Free Press) και οτιδήποτε άλλο έντυπο θα έιναι διαθέσιμα προς ανάγνωση από οποιοαδήποτε συσκευή. Η υποστήριξη τεχνολογίας FLASH και HTML 5 επιτρέπει σε συσκευές smartphones και tablets (Ios & Android) να επιλέξουν την κατάλληλη έκδοση ενώ η υποστήριξη της HTML επιτρέπει και σε παλαιότερες γενιές συσκευών να διαβάσουν το περιεχόμενο.

example image

Πολλαπλή έκδοση

Μπορείτε να μετατρέψετε σε ηλεκτρονικό βιβλίο τα έντυπα σας, να τα διανέμετε μέσω της ιστοσελίδας σας σε 4 διαφορετικές εκδόσεις: 1. Flash για προσωπικούς υπολογιστές που έχουν εγκατεστημένο το flash στον broswer της επιλογής τους. 2.HTML 5 & Javascript για smartphones, tablets και υπολογιστές που δεν διαθέτουν flash. 3.Search engines version όπου σε απλή html υπάρχουν όλα τα κείμενα που περιέχονται στο έντυπο σας, ώστε οι διάφορες μηχανές αναζήτησης να μπορούν να βρούν το περιεχόμενο σας. 4.Offline-CD ώστε να δώσετε σε cd,dvd ή usb stick τον καταλογό σας στους πελάτες σας.

example image

Multimedia έκδοση

Εάν χρειάζεστε την παρουσίαση σας για να την προωθήσετε σε πελάτες ή συνεργάτες μέσω CD/DVD ή Flash drives, μπορούμε να σας παραδώσουμε και έκδοση σε μορφή αρχείου EXE. Η Offline έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της εταιρικής ταυτότητας, για διαφημιστικό σκοπό. Στην τελική της μορφή διαθέτει αρχείο autorun ώστε να ξεκινήσει αυτόματα απο το μέσο όπου είναι αποθηκευμένη καθώς και Flash player για εκείνους που μπορεί να μην το έχουν εγκατεστημένο, ώστε να είστε σίγουροι ότι το Flash Book σας θα διαβαστεί.

example image

Μοντέρνα σχεδίαση

Το περιβάλλον πλοήγησης του Flash Book είναι ελκυστικό, με στυλ και με αυξημένη λειτουργικότητα. Το μενού πλοήγησης μαζί με το εφέ άλλαγής σελίδας αφήνουν στον επισκέπτη μια όμορφη εμπειρία από την πλοήγηση του στα έντυπα σας. Το να παρέχετε τα έντυπα σας σε μορφή PDF στους πελάτες σας δεν μπορεί να συγκριθεί με την λειτουργικότητα που δίνει το Flash Book. Μπορούμε να προσαρμούσουμε το περιβάλλον του Flash Book κατάλληλα ώστε να αντιπροσωπεύει την εταιρεία σας.

example image

Μεγέθυνση περιεχομένου

Σκεφτείτε τους επισκέπτες σας! Ένα ηλεκτρονικό έντυπο περιέχει διάφορες πληροφορίες και εικόνες με λεπτομέρειες. Η μεγέθυνση δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για χρήστες υπολογιστών, αλλά επειδή το Flash Book είναι διαθέσιμο και απο smartphones/tablets η σωστή μεγέθυνση είναι αρκετά σημαντική. Με την μεγέθυνση που προσφέρουμε στην εφαρμογή οι επισκέπτες μπορούν να μεγενθύνουν το σημείο που επιθυμούν και να δούνε όλες τις λεπτομέρειες. Θέμα ποιότητας! Ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου του ηλεκτρονικού εντύπου, παράγουμε τα ανάλογα αρχεία στην μορφή που θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα στον επισκέπτη. Φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας υλικού με το μέγεθος του.

example image

Αναζήτηση στο περιεχόμενο

Μετατρέπουμε αυτόματα το περιεχόμενο σας ώστε να είναι πλήρως αναζητήσιμο από τους επισκέπτες σας. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμα και σε τεράστιους καταλόγους, η αναζήτηση στο περιεχόμενο είναι εύκολη και γρήγορη! !Σημείωση: Μόνη προυπόθεση για την σωστή μετατροπή του κειμένου σε κείμενο αναζήτησης είναι η ορθή χρήση γραμματοσειρών. Υπάρχει πιθανότητα να μην μετατραπούν σωστά όλα τα κείμενα του εντύπου σας.

example image

Social Media Ready!

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν μετατραπεί σε μέσα μετάδοσης και ανάγνωσης πληροφορίας. Μπορείτε εύκολα να αφήσετε τους επισκέπτες σας να μεταδώσουν την πληροφορία άμεσα σε ιστοσελίδες όπως το Facebook και το Twitter. Επιπλέον μπορούμε, χωρίς επιπλέον χρέωση, να στείλουμε email στις διευθύνσεις που θέλετε ώστε να ενημερωθούν για το νέο σας Flash Book.

example image

Search Engines

Το μόνιμο πρόβλημα με οτιδήποτε είναι κατασκευασμένο σε Flash ήταν ο αποκλεισμός του περιεχομένου από τις μηχανές αναζήτησης. Με το Flash Book όμως αυτό δεν είναι πλέον πρόβλημα. Δημιουργώντας και HTML έκδοση του εντύπου σας έχετε αποτελέσματα από τις μηχανές αναζήτησης. Με υποστήριξη για δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως Google, Bing και Yahoo οι επισκέπτες θα μπορούν να οδηγηθούν στο Flash Book σας από τα αποτελέσματα αναζήτησης βάσει του κειμένου σας.

Ενδεικτικό κόστος κατασκευής

Για την μετατροπή ενός έντυπου καταλόγου 100 σελίδων, το αρχικό κόστος είναι 100€ για την δημιουργία του περιβάλλοντος της εφαρμογής και 2€ για την μετατροπή κάθε σελίδας, το συνολικό κόστος είναι 300€ + ΦΠΑ

Τον επόμενο χρόνο, με την προυπόθεση ότι το περιβάλλον της εφαρμογής δεν θα αλλάξει, για την μετατροπή νέου καταλόγου 100 σελίδων, το κόστος θα είναι 30€ και 1,50€ για κάθε σελίδα, το συνολικό κόστος είναι 180€ + ΦΠΑ

Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα, μπορούμε να φιλοξενήσουμε εμείς για εσάς το Flashbook με κόστος επιπλέον 50€ ετησίως ( 1GB χώρου / 5GB traffic μηνιαίως ) σε δικό μας domain name.

Ζητήστε Προσφορά σήμερα!

Καλέστε μας: +30.210.2220251 Email: admin@webstart.gr