Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού & υλοποίησης της ιστοσελίδας σας,
προσφέρουμε το σωστό αποτέλεσμα

  • Ενδελεχής έρευνα του ανταγωνισμού σας για καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Διαχείριση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας από εμάς.
  • Μορφοποίηση περιεχόμενου για καλύτερη κατάταξη στις Μηχανές αναζήτησης.
  • Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
example image

Η ιστοσελίδα είναι μια μόνιμη βιτρίνα της εταιρείας σας, ανοικτή 24/7, που επιτρέπει στους υποψήφιους πελάτες σας να σας βρίσκουν την στιγμή που σας χρειάζονται. Για τον λόγο αυτό, η πρώτη εντύπωση μετράει!

Όπως φροντίζετε την εμφάνιση της εταιρείας σας στο γραφείο σας (διαφημιστική ταμπέλα, γραφεία ταχτοποιημένα, επαγγελματικές κάρτες κ.τ.λ.) έτσι θα πρέπει να φροντίζετε και για την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας. Τα γραφικά θα πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένα αλλα και τα πεδία με τα κείμενα με τέτοιο τρόπο στημένα, ώστε να καταλαβαίνει ο επισκέπτης ποιοί είστε, τι προσφέρετε και τι μπορείτε να κάνετε. Αυτό θα το επιτύχουμε μαζί μέσω του σωστού τρόπου σχεδίασης της κεντρικής σας σελίδας αλλα και των επιμέρους εσωτερικών σελίδων.

Για να επιτυχουμε το σωστό αποτέλεσμα ακολουθούμε κάποια βήματα προτού αρχίσουμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Κατάσταση Βασικού Υλικού

Ελέγχουμε το διαφημιστικό υλικό που έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε παλαιότερα, τον λογότυπο σας αλλα και την επιθυμία σας για τα χρώματα που θέλετε να υπάρχουν στην ιστοσελίδα σας.

Στόχοι & Προσδοκίες

θα συζητήσουμε για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσελευση πιθανών πελατών, θα ανακαλύψουμε ποιές πληροφορίες μπορούν να δωθούν μέσω της ιστοσελίδας και με ποιούς τρόπους.

Επεξεργασία περιεχομένου

θα δούμε επιγραμματικά όλους τους τομείς της ιστοσελίδας σας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα σκελετό. Έπειτα θα δούμε την κατάσταση του υλικού που θα προστεθεί στον κάθε τομέα (κείμενα, φωτογραφίες, πολυμέσα).

Σχεδίαση

Έχοντας συγκεντρώσει τις βασικές πληροφορίες, προχωράμε στην πρόχειρη τοποθέση του περιεχομένου ώστε να έχουμε μια πρώτη ιδέα για το αποτέλεσμα. Ξεκινάμε με την επεξεργασία του περιεχομένου ( κείμενο & φωτογραφίες ) και σας ενημερώνουμε για τυχόν ελλείψεις που έχουμε. Εάν απαιτηθεί προτείνουμε φωτογραφίες προς αγορά ή την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας ή των προϊόντων σας.


Wireframes

Σχεδιάζουμε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα της αρχικής σας σελίδας, ώστε να δούμε εάν το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί, εάν η θέση του κάθε περιεχομένου είναι σωστή και προχωρούμε σε αλλαγές εάν αυτό είναι απαραίτητο. Μετά την παραγωγή και του mockup της κεντρικής σελίδα θα σχεδιάσουμε Wireframes και για κάθε εσωτερική σελίδα που θα τα ελέγξετε για διορθώσεις. Τα wireframes είναι ασπρόμαυρα και χωρίς φωτογραφίες.

Mock-ups & Templates

Μετά όλες τις αλλαγές στο wireframe προχωράμε στον σχεδιασμό του mockup της κεντρικής σελίδας. Όλο το υλικό που έχουμε στην διάθεση μας θα χρησιμοποιηθεί και με την προσθήκη χρώματος και φωτογραφιών, η εικόνα θα είναι πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα της ιστοσελίδας σας. Αμέσως μετά την έγκριση του mockup ακολουθεί η παραγωγή του κώδικα που θα αποτελείται η ιστοσελίδα σας και η προσαρμογή του σε πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου.

Ζητήστε Προσφορά σήμερα!

Καλέστε μας: +30.210.2220251 Email: admin@webstart.gr