Δημιουργία Ιστοσελίδας για Ισολογισμούς

Κατασκευή ιστοσελίδας για την δημοσίευση του ισολογισμού σας μόνο με 220€!

Μπορείτε σήμερα να απαλλαγείτε από το κόστος δημοσίευσης του ισολογισμού σας σε εφημερίδες και έντυπα πανελλήνιας εμβέλειας.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4072 ΦΕΚ(Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στο διαδίκτυο.

Δεν έχετε ιστοσελίδα;

Δημιουργούμε για εσάς μια νέα ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας καλαίσθητο σχεδιασμό και φροντίζοντας να είναι σωστά προσβάσιμη ( responsive design ) σε όλα τα μέσα προβολής ( desktop pc, tablets, smartphones ).

Σας παρέχουμε την καταχώρηση και την φιλοξενία του ονόματος χώρου σας ( domain name ) και φροντίζουμε για την ετήσια ανανέωση τους.

Από εσάς χρειαζόμαστε μόνο τον ισολογισμό σας σε μορφή PDF, ένα κείμενο σχετικά με την εταιρεία σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και οποιοδήποτε έντυπο που έχετε δημιουργήσει, ώστε να αντλήσουμε στοιχεία για την ιστοσελίδα.

Χρόνος δημιουργίας 5 ημέρες

Η προσφορά μας περιελαμβάνει:

  • Κατοχύρωση ονόματος χώρου με καταλήξεις .gr ή .eu
  • Ετήσια φιλοξενία της ιστοσελίδας σας
  • 5 Λογαριασμούς email της μορφής: χρήστης@όνομαχώρου.gr
  • Δημιουργία ιστοσελίδας με 5 εσωτερικές σελίδες με φόρμα επικοινωνίας
  • Αρχικό κόστος 220€
  • Ετήσιο κόστος 100€
Στo ετήσιo κόστος περιελαμβάνονται η ανανέωση της φιλοξενίας και του domain name καθώς και τυχόν ανανεώσεις περιεχομένου της ιστοσελίδας σας

Τι να προσέξετε!

Θα πρέπει να φροντίσετε αμέσως μετά την κατοχύρωση του ονόματος σας ( domain name ) για την δήλωση του στο ΓΕΜΗ, μπορείτε να βρείτε τις δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ΕΕΑ

Ενημερωθείτε από το επιμελητήριο όπου ανήκετε για τις προσθεμίες που αφορούν την δημοσίευση του ισολογισμού σας κάθε έτος, και φροντίστε να ενημερώνετε το μητρώο του ΓΕΜΗ εμπρόσθεσμα για κάθε ανάρτηση ισολογισμού που πραγματοποιείται ετησίως.

Δείγμα ιστοσελίδας για δημοσίευση ισολογισμού

Ζητήστε Προσφορά σήμερα!

Καλέστε μας: +30.210.2220251 Email: admin@webstart.gr