Γραφικές Τέχνες

Web Development from wireframes

Το βασικότερο κομμάτι στην δημιουργία ενός εντύπου είναι η εμφάνιση του. Δίνουμε μεγάλη σημασία στον σωστό σχεδίασμό, αξιοποιώντας την πείρα και το μεράκι που διαθέτουμε. Με συνεχή ενημέρωση και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προγράμματα εγγυόμαστε ένα σωστό αποτέλεσμα που θα σας εκφράζει.

Σήμα – Λογότυπος

Το λογότυπο σας είναι η αρχή της προβολής της εταιρείας σας, είτε πρόκειτε για ανασχεδιασμό, είτε για νέο λογότυπο, το παραγόμενο αποτέλεσμα πρέπει να είναι ταυτόχρονα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό, ειδικά εάν πρόκεται για ανασχεδιασμό. Η πείρα μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το δικό σας χαρακτηριστικό σήμα και λογότυπο.

Δημιουργία εταιρικού λογοτύπου και εφαρμογή του
Δημιουργία μακέτα διαφήμισης σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα

Διαφημιστική μακέτα / Καταχωρήσεις

Οι καταχωρήσεις της εταιρείας σας σε έντυπο ή/και σε ηλεκτρονικό τύπο, απαιτούν τον σωστό συνδυασμό του χώρου, του λογότυπου αλλα και του κειμένου ή του προϊόντος που την αποτελούν για να είναι επιτυχημένη.

Εταιρική ταυτότητα

Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας περιελαμβάνει την εφαρμογή του λογοτύπου σας σε επιστολόχαρτα, φάκελα, εταιρικές κάρτες, μικρά προσπέκτους παρουσίασης, Folder σε διάσταση Α4 ή και μεγαλύτερη, στοιχεία απαραίτητα για την σωστή παρουσίαση της εταιρείας σας.

Δημιουργία καρτών, εντύπων, φακέλων, εταιρικής ταυτότητας
Στήσιμο & σχεδιασμός έντυπου κατάλογου προϊόντων

Κατάλογοι Προϊόντων

Η δημιουργία ενός καταλόγου προϊόντων περιελαμβάνει την επεξεργασία του πρωτογενούς υλικού (φωτογράφηση, επεξεργασία φωτογραφίας, επιμέλεια κειμένων, κ.α.) την δημιουργία της μακέτας για όλους τους τομείς (εξώφυλλο, οπισθόφυλλο, σελίδα περιεχομένων και εταιρείας και σελίδες προϊόντων) και την σύνθεση τους. Αναλαμβάνουμε την διαδικασία απο την αρχή έχοντας έμπειρους συνεργάτες για ένα σωστό αποτέλεσμα.

Συσκευασία - Σακούλα - Τσάντα

Έχουμε σχεδιάσει και εκτυπώσει συσκευασίες προϊόντων τροφίμου, φαρμάκων αλλα και χάρτινες ή πλαστικές σακούλες ή τσάντες για επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, μαγαζιά ρούχων αλλα και για εταιρείες που παίρνουν μέρος σε εμπορικές εκθέσεις.

Σχεδιασμός & εκτύπωση συσκευασίας
Επιμέλεια & εκτύπωση εντύπων

Επιμέλεια & Εκτύπωση

Για όλα όσα δημιουργούμε αναλάβουμε και την εκτύπωση τους. Διαθέτουμε και μονάδα ψηφιακής εκτύπωσης για τα μικρά τιράζ αλλα και συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα τυπογραφεία για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε όλη την διαδικασία, απο την δημιουργία του φίλμ, ώς και την παράδοση, είμαστε παρών για να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα λάθους.

Ζητήστε Προσφορά σήμερα!

Καλέστε μας: +30.210.2220251 Email: admin@webstart.gr