Οι Υπηρεσίες Μας

Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν λύση σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών προβολής. Από την κατασκευή του Λογοτύπου σας, την ιστοσελίδα σας και το εταιρικό σας έντυπο.

Στην Webstart εξειδικευόμαστε στην σχεδίαση καλαίσθητων και λειτουργικών ιστοσελίδων και στον προγραμματισμό των απαραίτητων στοιχείων που αυτές χρειάζονται. Αυτές οι δύο βασικές ικανότητες στην σχεδίαση και στον προγραμματισμό ιστοσελίδων είναι η βάση στην οποία ξεκινήσαμε. Μερικοί πελάτες έρχονται σε εμάς χωρίς καμία ιδέα για αυτό που θέλουν να δημιουργήσουν ή να πετύχουν με την ιστοσελίδα τους, μερικοί με βασικές οδηγίες και γερασμένες ιστοσελίδες και μερικοί με μερικές ιδέες σε χαρτί. Εάν ο στόχος σας είναι να φτιάξετε κάτι καταπληκτικό μπορούμε να βοηθήσουμε.

Web Design

Ας σχεδιάσουμε μαζί το εικαστικό της νέας σας ιστοσελίδας! Με HTML5 + CSS3 τα πάντα είναι δυνατά!

Περισσότερα

Web Development

Απλά πείτε μας τι λειτουργίες χρειάζεστε και αφήστε μας να δημιουργήσουμε τον απαραίτητο κώδικα για εσάς.

Περισσότερα

Graphic Arts

Είτε είστε νέα εταιρεία, είτε στον χώρο σας για χρόνια, εμπιστευτείτε μας για την εταιρική σας ταυτότητα.

Περισσότερα

Το σημαντικότερο κομμάτι ενός έργου είναι η άρτια προετοιμασία και εκτέλεση των κατά μέρους αναγκαίων εργασιών σε απλά και συνδεδεμένα μεταξύ τους βήματα, ώστε να υπάρχουν οι βάσεις να χαρακτηριστεί το έργο επιτυχές και να μείνει κάθε πλευρά ευχαριστημένη.

Η μεθοδολογία με την οποία φέρνουμε εις πέρας κάθε έργο είναι σαν μία καλοδουλεμένη συνταγή με σωστά διαλεγμένα υλικά και συνδυάζει τον μικρότερο δυνατό κύκλο έργου με τον επαγγελματισμό και την εξασφάλιση ενός ποιοτικού αποτελέσματος. Κάθε έργο είναι μοναδικό, όμως αυτά είναι τα “πατήματα” που ακολουθούμε

Κάθε έργο ξεκινάει από εδώ! Οι πραγματικές του βάσεις είναι η ανάλυση αναγκών και η θέσπιση στόχων που πρέπει να εκπληρώσει το έργο. Οι πρώτες συζητήσεις με τον πελάτη ορίζουν την κατεύθυνση του έργου. Εσείς είστε ο ειδικός στον τομέα της επιχείρησης σας και η γνώμη σας αυτή που μετράει περισσότερο. Εμείς, προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας σε συμβουλευτικό ρόλο ώστε να μεταμορφωθεί το όραμα σας σε κάτι “χειροπιαστό”.
Έχοντας λάβει πλέον τις απαραίτητες πληροφορίες, προτάσεις και ιδέες από εσάς, μπορούμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία πρωτοτύπων και την παρουσίαση ολοκληρωμένων προτάσεων για τα επιμέρους κομμάτια του έργου. Σε αυτό το σημείο έχει ήδη γίνει μία έρευνα αγοράς και ανάλυση όλων των πληροφοριών που έχουν ληφθεί ώστε να καταρτιστούν ενέργειες που να μπορούν να υλοποιηθούν βασισμένες στις προτάσεις και τις ιδέες σας.
Έπειτα από πολλούς γύρους διαβουλεύσεων και ανταλλαγής ιδεών, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην πραγματική υλοποίηση. Ανάλογα το έργο αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μετατροπή του εικαστικού σε κώδικα και προσαρμογή του σε σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή ανάπτυξη της εφαρμογής η οποία θα υποστηρίξει το έργο και θα το απογειώσει. Σε κάθε περίπτωση σε αυτό το βήμα λαμβάνονται υπόψιν οι αναλύσεις που έγιναν κατά την προετοιμασία, ώστε πέραν του οπτικού αποτελέσματος το οποίο ικανοποιεί εμάς και εσάς, να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές και προσαρμογές.
Είμαστε έτοιμοι ώστε το έργο να “βγει στον αέρα”. Δεν σημαίνει όμως ότι τελειώσαμε, ακριβώς το αντίθετο! Σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντική η παρακολούθηση του έργου και το πως οι πραγματικοί χρήστες συμπεριφέρονται κατά την πλοήγηση τους. Ανάλυση και παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων, βελτιστοποίηση κομματιών που υστερούν ή/και προσθήκη νέων δυνατοτήτων είναι στο πρόγραμμα ώστε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία του έργου και της επιχείρησης σας. Στόχος μας είναι η επίτευξη μιας εποικοδομητικής σχέσης με μεγάλη διάρκεια που θα ωφελήσει και τα δύο μέρημε γνώμονα την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών ( User Experience ) και την προσβασιμότητα του έργου ( Usability ).

Ζητήστε Προσφορά σήμερα!

Καλέστε μας: +30.210.2220251 Email: admin@webstart.gr